Project

Interior Design & Home Decor

Entering this space initially, there were no words. Dark and dreary, old, mismatched furniture, a random painting on the wall, clearly a bachelor was previously residing in this condo. But the view, the view was where it was at.

Enter Live Outside the Box Studio, with a vision and a team to take this room to the next level!

Capitalizing on the amazing view, this was the focal point where it would all begin. A properly scaled sofa, two occasional chairs, and a statement area rug would define the living space.  A round glass coffee table with a funky chrome base would soften the room and add some function. Adding a statement mirror to reflects the light and amazing view, but more importantly make the room feel much larger.

Before
The Vision
After
Before
The Vision
After
After
After
After

© 2017 Live Outside the Box Studio

 

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Instagram Black Round