Interior Design & Home Decor

When Live Outside the Box Studio entered this space it was currently being used as a secondary living room, and what appeared to be a make-shift office as well. This sunny den was screaming for a cosmetic upgrade! No colour on the walls and lacking any sense of style, a room just off the kitchen, with access to the living room and a patio - this room needed an overhaul!

Enter Live Outside the Box Studio, with a vision and a team to take this room to the next level!

Focusing on the amazing view and natural light, this small space was best suited for an office space. A narrow, glass desk with chrome legs keeps the room light and airy, and a statement mirror reflects the light and the breathtaking view. Throw in a few hand-picked accessories and a lamp and we made this new office space functional, comfortable, and ready for work.

IMG_2724_edited
The Vision
After
Before
The Vision
After
Before
The Vision
After
After - Peekaboo Office
More from this project
More from this project
More from this project